Openingstijden 13:00 uur - 17:00 uur

Zoekt u een Skoda occasion of Seat occasion in omgeving Groningen? Dan bent u bij Van Heukelem aan het juiste adres! Voorheen Škoda Van Heukelem Groningen, nu Van Heukelem Haren (Gn). Met veel enthousiasme en aandacht proberen wij een zo gevarieerd mogelijk Škoda occasion en Seat occasion aanbod te creëren.

Škoda occasions en Seat occasions in omgeving Groningen en Drenthe

Bij Van Heukelem regelen we de mooiste en meest betrouwbare Škoda en Seat occasions van Groningen! Met passie zoeken wij in binnen- en buitenland de beste Škoda en Seat occasions die net iets extra’s hebben. Wij proberen een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan occasions te creëren zodat u voldoende keuze heeft. Courante Škoda's die wij regelmatig op voorraad hebben zijn de Fabia en Octavia Combi en natuurlijk de Škoda SUV familie bestaande uit de Kamiq, Karoq, Kodiaq en de elektrische Enyaq. De meest gezocht Seats zijn de Ibiza en Leon. Naast Seat en Škoda occasions bieden wij ook andere leuke, unieke occasions aan o.a. regelmatig van het merk Volkswagen. Deze kunt u uiteraard ook in ons complete aanbod bekijken.

Bekijk ons aanbod

Occasions bij Van Heukelem

Wanneer u een occasion aanschaft bij Van Heukelem in Groningen mag u standaard gebruik maken van ons VH Basis pakket.  Dit pakket is altijd inbegrepen bij de aanschaf van een occasion! Dit basispakket bevat onder andere:

  • Tenaamstelling
  • Geldige APK
  • Wettelijke garantie
  • Vloeistoffen en banden controle

U kunt ook kiezen voor het VH Comfort pakket. Hierin zitten verschillende toevoegingen die uw aankoop nóg beter maken. Dit is een uitbreiding op de rijklaar prijs. Het VH Comfort pakket bevat onder andere:

  • 6 maanden garantie
  • Onderhoudsbeurt
  • Tenaamstelling
  • Minimaal 12 maanden geldige APK

Kom langs in Groningen (Haren)

Zoekt u een betrouwbare Škoda of Seat in de omgeving van Groningen of heeft u vragen over onze mogelijkheden? Kom langs in Haren, op de grens van de provincie Groningen en Drenthe. Dan vertellen wij u graag meer of maak direct een proefrit!