Openingstijden (van 06-08 t/m 20-08-22 zijn wij gesloten i.v.m. vakantie) 13:00 uur - 17:00 uur

Zoekt u een Skoda occasion in omgeving Groningen? Dan bent u bij Van Heukelem aan het juiste adres! Voorheen Škoda Van Heukelem Groningen, nu Van Heukelem Haren (Gn). Met veel enthousiasme en aandacht proberen wij een zo gevarieerd mogelijk Škoda occasion aanbod te creëren.

Škoda occasions in omgeving Groningen en Drenthe

Bij Van Heukelem regelen we de mooie en betrouwbare Škoda occasions. Zowel voor Groningen als Drenthe! Met passie zoeken wij in binnen- en buitenland de beste Škoda's die net iets extra’s hebben. Wij proberen een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan occasions te creëren zodat u voldoende keuze heeft. Courante Škoda's die wij regelmatig op voorraad hebben zijn de Citigo, Fabia en Octavia Combi, deze laatste hebben wij ook regelmatig met Hybride aandrijving, en natuurlijk de Škoda SUV familie bestaande uit de Kamiq, Karoq, Kodiaq en de elekrisch aangedreven Enyaq. Ook hebben wij regelmatig leuke occasions van andere merken, zoals bijvoorbeeld Volkswagen, Seat of Audi. Deze kunt u uiteraard ook in ons complete aanbod bekijken.

Bekijk ons aanbod

Occasions bij Van Heukelem

Wanneer u een occasion aanschaft bij Van Heukelem in Groningen mag u standaard gebruik maken van ons VH Basis pakket.  Dit pakket is altijd inbegrepen bij de aanschaf van een occasion! Dit basispakket bevat onder andere:

  • Tenaamstelling
  • Geldige APK
  • Wettelijke garantie
  • Vloeistoffen en banden controle

U kunt ook kiezen voor het VH Comfort pakket. Hierin zitten verschillende toevoegingen die uw aankoop nóg beter maken. Dit is een uitbreiding op de rijklaar prijs. Het VH Comfort pakket bevat onder andere:

  • 12 maanden garantie
  • Onderhoudsbeurt
  • Tenaamstelling
  • Minimaal 12 maanden geldige APK

Kom langs in Groningen (Haren)

Zoekt u een betrouwbare Škoda in de omgeving van Groningen of heeft u vragen wat wij over onze mogelijkheden? Kom langs in Haren, op de grens van de provincie Groningen en Drenthe. Dan vertellen wij u graag meer of maak direct een proefrit!